rr-logo-200.jpg

Yhteystiedot

Kiinteistöarviointitoimisto
R. Rehnberg Oy
Linnankatu 13 a B 28
20100 Turku asiakaspalvelu@kiarto.fi
0400 364 465
y-tunnus: 2558082-2


AKA

Kauppakamari

Palvelut

Kiinteistöarviointi

Tarjoamme monipuolisia arviointipalveluja yksityishenkilöille, yrityksille sekä yhteisöille erilaisia tarpeita varten, kuten:

  • osto- ja myynti
  • vakuus
  • verotus
  • jako, ositus
  • kirjanpito

Arvioimme kaikenlaisia kiinteistöjä, asuin- ja lomakiinteistöjä, toimitiloja, teollisuuskiinteistöjä, maatiloja, raakamaakohteita sekä muita erityiskohteita.

kiinteistoarviointi3kiinteistoarviointi202.jpg kiinteistoarviointi2kiinteistoarviointi201.jpg kiinteistoarviointi4kiinteistoarviointi203.jpg

Arviointipalveluissa noudatamme  kansainvälisiä arviointistandardeja IVS ja laadimme myös IFRS standardin mukaisia arvioita.

Hoidamme toimeksiantoja myös ruotsin- ja venäjänkielellä.

Korvausarviointi

Autamme ja neuvomme maanomistajia erilaisissa lunastushankkeissa korvausarvioinnin  ja muun edunvalvonnan osalta. Tarpeen mukaan voimme toimia asiamiehenä mm. tie-, voimalinja-, suojelu- ym. lunastushankkeissa.

korvausarviointi1kiinteistoarviointi205.jpg korvausarviointi2kiinteistoarviointi206.jpg korvausarviointi3kiinteistoarviointi207.jpg

Perinnönjaot, jakosopimukset

Laadimme kiinteistöarvioita ja teemme jakosopimuksia mm. perinnönjakoja, osituksia sekä yhteisomistuksen purkua varten. Yksityiskohtainen ja luotettava arvio antaa hyvän pohjan sopimuksen laatimiselle. Näin voidaan yleensä välttyä pitkiltä oikeusprosesseilta ja riidoilta. Tarpeen mukaan voimme laatia kaikki asiakirjat jaon toimittamiseksi.

Muistutukset, valitukset

Autamme kiinteistön omistajia muistutusten ja valitusten laadinnassa eri oikeusasteisiin mm. lupa-asioihin, verotukseen ja kaavoitukseen liittyvissä tapauksissa. Olemme myös erikoistuneet maaoikeudelle tehtäviin valituksiin ja lausuntoihin.

Muut palvelut

Autamme kaavoitukseen liittyvissä asioissa. Yleensä vaikutusmahdollisuudet yleiskaava- ja asemakaava-hankkeissa ovat parhaimmat heti kaavoituksen käynnistyessä. Selvitämme myös kaavamuutos-mahdollisuuksia.

Tieoikeuskysymykset, rajojen epäselvyydet ym. saattavat aiheuttaa huomattavia ongelmia. Selvitämme kiinteistöihin kohdistuvia rasitteita, käyttöoikeuksia ja -rajoituksia ongelmatilanteissa.